Украденная революция – реванш украинских “регионалов”

Eurasia News

Народний депутат від БПП Сергій Лещенко заявив, що оточення президента Порошенко разом з генпрокуратурою готують «повзучий переворот». В ефірі програми «Шутсер Live» він розповів про темні схеми від вищих чиновників, які кояться у судах, попри спротив громадськості.

Лещенко нагадав, що суддя Дніпровського району Києва Чаус зняв з міжнародного розшуку Юрія Іванющенко. Ця людина була найближчим прибічником Януковича, і підозрюється в організації діяльності «тітушок» та вбивстві журналіста В’ячеслава Веремія.

«Єнакіївський втік разом із Януковичем, але він має грошові активі на заході близько 100 млн доларів. Його сім’я мешкає у Монако, а син займається бізнесом. Сам Юра сидить у Росії і мріє вирватись з цієї клітки. Тож він неодноразово чинив тиск на Порошенка з приводу скасування проти нього санкцій», – розповів нардеп.

Адвокати Іванющенка, попри те, що його розшук оскарженню не підлягає, звернулися до Печерського суду, який дав настанову усім суддям відійти від справи. І одразу після цього Чаус приймає рішення скасувати розшук прибічника Януковича, при чому безапеляційно.

«Не здивуюсь, якщо через кілька днів Єнакіївський буде у Монако разом із сім’єю. Впевнений, що такі речі відбуваються зі згодою президента. У Поршенка є два варіанти – або припинити зводити політичні рахунки, або стати учасником реваншу злочинної влади», – додав Лещенко.